Untitled Document

Aktiviteter og attraksjoner

Kongsberg skisenter
Kongsberg skisenter er et moderne alpinsenter som ligger sentralt til. Dette er også et godt utgangspunkt for Kongsbergs store nettverk av oppkjørte skiløyper.
Bergverksmuseet
Bergverksmuseet med de kjente sølvminene. Her får du mulighet til å komme dypt inn i fjellet og virkelig føle på kroppen hvordan det var å være gruvearbeider i gamle dager.
Kongsberg golfklubb
Kongsberg har en av Norges lengste 18-hulls golfbane fra gul tee med 6019 meter. En kombinert åpen park- og skogsbane med flere strategiske vannhindre og store, tildels ondulerte greener, par 72. Det er over 70 sandbunkere fordelt på de 18 hull. Beliggenheten er i pen natur i en høyde fra 65 til 100 m over havet med utsikt mot Lågen og Skrimfjellene.
Kongsberg kommune
Om sommeren kommer den flotte naturen i Kongsberg og omegn virkelig til sin rett. Opplev den mektige byfossen, stille og fredelige fiskevann, eller suveren utsikt fra Knutefjellet.
Visitkongsberg.no Kongsberg Turistservice Kongsberg Turistservice hjelper deg med å få mest mulig ut av ditt opphold i Kongsberg. Her finner du oversikt over det som skjer i byen og lenker til andre aktuelle nettsider.